Menu
Cos

Despre noiFichi Furniture SRL este o companie care se ocupa cu fabricarea si comercializarea de mobilier. Suntem producatori specializati in anumite tipuri de mobilier, cum ar fi mobilier pentru living, bucatarie, dormitor sau baie, si producem piese de mobilier care se pot adapta la diferite stiluri si nevoi. Produsele de mobilier sunt realizate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, metalul, sticla, materialele sintetice sau combinatii ale acestora, iar procesul de fabricare utilizat este atat manual cat si mecanizat.

IPentru producerea pieselor de mobilier am colaborat atat cu designeri cat si cu arhitecti de interior, acestia oferindu-ne consiliere si suport in ceea ce priveste designul si functionalitatea produselor de mobilier. Am luat in considerare cerintele si nevoile clientilor, precum si tendintele din piata, pentru a crea produse de mobilier care sa fie estetice, confortabile si practice. In functie de cerintele clientilor, putem produce mobilier la comanda, in serie sau in masa, astfel incat sa putem satisface cererea si sa diversificam oferta.

Pentru a fabrica mobilier de calitate, productia de mobilier respecta anumite standarde si cerinte de calitate, care sunt stabilite atat de autoritatile competente cat si de managementul interior. De asemenea, in calitate de producatori de mobilier tinem cont de aspectele legate de protectia mediului si folosim materiale ecologice si durabile, care sa nu dauneze sanatatii oamenilor si sa nu polueze mediul. In general, firma noastra ofera servicii de transport si montaj la cerere, astfel incat clientii sa poata beneficia de un mobilier de calitate, care sa fie livrat si instalat.